NEWS UPDATE :  

Wiwit Susilowati, SE

Wiwit Susilowati, SE

Senin, 16 Maret 2020


Mapel : Bahasa Jawa

Kelas  : VII A-G

Materi : Cerita Kidang Kencana

Tujuan : Siswa dapat meringkas isi cerita Kidang Kencana

Tugas : Golekana  crita Kidang Kencana ing majalah,  utawa internet,  banjur tulisen isine kanthi ringkes!  Digarap ing kertas folio.

Ditumpuk suk yen mlebu sekolah.

Selamat mengerjakan.

Kontak
Alamat :

Jl. Pabrik Karung Delanggu

Telepon :

0272551015

Email :

smpn1delanggu@yahoo.co.id

Website :

https://www.smpn1delanggu.sch.id

Yel Essade
Visitor